За нас

История

Фирма „Еко форест груп“ ЕООД е създадена през 2013 г. в гр.Смолян. Първоначално основната дейност на фирмата е била дърводобив. През 2014 г. фирмата разширява своята дейност, като си наема цех и инсталира линия за обработка на обла дървесина, с възможност за преработка на дървени трупи. През 2015 г. фирмата инвестира в закупуване на собствена производствена база и машини, като в края на 2016 г. инвестицията приключва.

Към настоящ момент фирмата произвежда дървен иглолистен материал в следните разновидност: Греди, дъски, кофражни дъски, челни дъски, летви, ламперия, первази, плотове, детайли за палети, четиристранно рендосани детайли и други. Всеки произведен дървен материал може да бъде изсушен в сушилни камери. Фирмата също така произвежда висококачествени еко пелети.

Предлагаме бързо и качествено изпълнение на поръчките и гъвкава ценова политика, което ни позволява да задоволим изискванията на нашите клиенти.

Цели на фирмата

Амбицията на фирмата е производство на опаковки (палети, сандъци, касетки и други). Краткосрочните цели, които сме си поставили са фирмата да се утвърди като лидер на пазара. Бъдещите ни амбиции включват постоянно подобряване, както на качеството на продукцията, така и на обслужването на клиентите ни.